Forums: Index > Brethren Forum > Glitch

When I checked the Ship's Log, it took longer than usually and showed up as plain text rather then it usually does. The same thing happened when I logged in. Is this happening to anyone else? I'm using FireFox --Wanderingshadow 20:01, 14 August 2007 (UTC)

Im not experiencing this.--\\Captain KickAssJedi// 20:53, 14 August 2007 (UTC)
It happened again just now with the main page. --Wanderingshadow 11:41, 15 August 2007 (UTC)
Describe it to me, what Exactly is happening?--\\Captain KickAssJedi// 12:04, 15 August 2007 (UTC)
Well, as I said, the page goes to plain text. Except for having links, the text is all the same. All images that should be on the pages have been removed. Also, the formating was messed up. The center column was at the top, followed by the left column, then the right column. --Wanderingshadow 12:30, 15 August 2007 (UTC)
Something simmilar did happen to me while i was making an edit on my user page, i was adding colors borders exetra, i preivewed it first and the layout was all screwed up the left collom had joined it self up with my page and all the borders were broken and the wiki logo was slap bang in the middle, i cancelled the edit started again and everything was fine.--\\Captain KickAssJedi// 13:07, 15 August 2007 (UTC)
Perhaps you should try to log out and log back in.--Lord Cutler BeckettPort Royal 14:46, 15 August 2007 (UTC)
If noboady else is experiencing it, it may be your computer.--\\Captain KickAssJedi// 15:01, 15 August 2007 (UTC)
Its just happended to me, ive no idea what it is but at least its not just you.--\\Captain KickAssJedi// 21:34, 15 August 2007 (UTC)